VICTORIA MALDONADO GUANYA EL 51è CERTAMEN BIENNAL D’ART DE POLLENÇA 2017

VICTORIA MALDONADO GUANYA EL 51è CERTAMEN BIENNAL D’ART DE POLLENÇA 2017

L’artista VICTORIA MALDONADO guanya el 51è Certamen Biennal d’Art de Pollença, celebrat el divendres dia 21 de Juliol a les 20:30 hores al Museu de Pollença. L’artista malaguenya començà a treballar amb 6A GALERIA D’ART a finals del 2016 amb una exposició col·lectiva.

VICTORIA MALDONADO és una artista malaguenya graduada en Belles Arts per la Universitat de Málaga, ciutat on cursà el Màster de Producció Artística Interdisciplinari, posteriorment doctorant-se en Belles Arts per la Universitat de Málaga. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat diverses exposicions individuals com Labra pèrfida: libro de artista a Espacio Los Interventores a Málaga (2017); Something must break a la Sala Santa Inés, Beca Iniciarte Sevilla (2016) i Vestigio e impotencia a la Sala de la Facultad de Bellas Artes de Málaga (2016).

La seva obra ha guanyat múltiples premis i beques, com ara Beca CREADORES 2017, Residencia La Térmica (Málaga, 2017); Premi Nocapaper, Comissariat per Carlota Loveart (2016, Fira Marte, Castelló); Premi Art & Breakfast (2016, Málaga) entre d’altres. La seva obra forma part de destacades col·leccions com ara Centro de Arte Contemporáneo de Málaga, CAC; Universitat de Málaga i Ajuntament de Málaga.

No Comments

Post A Comment